Ännu en...

...sommarkonsert är avverkad :)
 
Igår efter en trevlig eftermiddag med våra goda vänner C&K med middag och en massa surr och skratt begav vi oss in till Skelleftefestivalen ännu en gång. Dock var det bara jag som betalade in mig och hade lika bra plats som häromkvällen. Gå på konsert själv var helt okey. De var där för att inviga sommaren sa de och det gjorde de verkligen för idag är det sommar ute.
En bra konsert var det. Blir ganska mycket allsång för det är ju sånger som de flesta nynnar på, speciellt under sommaren :)
Sen en kopp thé på Frasses med en liten glass och lite surr med ännu fler goda vänner (A&T) innan vi "vände vår bil mot norr och åkte efter kusten" för de som känner till Ledinsånger :D
 
Idag har vi rivit bort trappan till altanen och förberett för en grävskopa som ska fixa till lite innan vi renoverar den. Hoppas verkligen att vi ska få till det bra för under vår altan är det inte alls trevligt.
Ja, ni ser ju själva... vildvuxet och eländigt men hoppas på bättring för detta är verkligen en sak som legat som en tyngd på axlarna i flera år. Nu går vi alltså från tanke till handling :) :)
 
Sammanfattning: En bra helg :)
Kram ®