Rapport nummer två från the big Apple :)

Har vandrat vi runt i city en del. Var en sväng förbi Ground Zero. Tyvärr så var det super låååång kö för att få komma in och se så vi skippade det. Fick ändå en känsla över hur stora torn som fallit ner och det kändes riktigt otäckt och sorgligt. Gick vidare förbi aktiebyggnaden, Wall street, och siktade på att gå på New York Policedepartment Museum men det var tyvärr stängt efter sista ovädret som drog fram över staden. China Town var nästa anhalt och det var riktigt coolt att helt plötsligt befinna sig i en egen liten stad i the big Apple. Little Italy kom sen och där passaerade vi mest utan att stanna. Madame Tussauds var också en rolig upplevelse och där fanns en del kändisar som gärna ställde upp på bild. En del nya och en del gamla polare som vi även träffade när vi var i London för två sedan :)
                            
                    
                    
Igår vandrade vi på konstgalleriet MOM... Museum Of Modern Art :) Intressant och även jag hittade några bilder som föll mig i smaken. Här kommer en del av dem.  
                   
Åkte också iväg till Rucker Park i Bronx för att se basket med en NBA stjärna från Lakers men den var tyvärr flyttad för de väntade tydligen regn och här var de tydligen gjord av socker ;) Hehe. Då får vi sikta in oss på måndagkväll istället då :) Vandrade lite ikväll också och tittade runt. Såg en snyyyygg Limo som jag gärna hade hoppat in i... när jag tog fotot så hoppade chauffören ut och öppnade bakdörren så jag hade ju kanske kunnat hoppa in då??? :D.
Visar också några kända ställen som vi passerade ikväll.
Kvällen i bilder kommer här:
#1 - - Anne-Li:

Hej på er!
Vad trevligt ni verkar ha det. Och Kevin passar riktigt bra i flätor:)
Snygg posé med TT tycker A och T